يک متخصص تغذيه گفت: گوشت شترمرغ حاوي سديم پايين و منيزيم بالا است که براي افراد دچار فشارخون بسيار مفيد است.
مريم مراداف افزود: گوشت شترمرغ در گروه گوشتهاي قرمز طبقهبندي ميشود و از ارزش غذايي بسيار بالايي برخورداراست به طوري که ميتوان گوشت شتر مرغ را يکي از کم چربترين و سالمترين نمونههاي گوشت قرمز نام برد. وي گفت: کالري، کلسترول و چربي گوشت شترمرغ حتي از گوشت مرغ و بوقلمون هم کمتر است و به همين دليل گوشت شترمرغ براي بيماران قلبي، عروقي، افراد دچار چربي خون بالا و کساني که چاق هستند ميتواند غذاي بسيار مناسبي باشد.ادامه مطلب. |
درباره این سایت