يک متخصص تغذيه گفت: گوشت شترمرغ حاوي سديم پايين و منيزيم بالا است که براي افراد دچار فشارخون بسيار مفيد است.



 
مريم مراداف افزود: گوشت شترمرغ در گروه گوشت‌هاي قرمز طبقه‌بندي مي‌شود و از ارزش غذايي بسيار بالايي برخورداراست به طوري که مي‌توان گوشت شتر مرغ را يکي از کم چرب‌ترين و سالم‌ترين نمونه‌هاي گوشت قرمز نام برد. وي گفت: کالري، کلسترول و چربي گوشت شترمرغ حتي از گوشت مرغ و بوقلمون هم کم‌تر است و به همين دليل گوشت شترمرغ براي بيماران قلبي، عروقي، افراد دچار چربي خون بالا و کساني که چاق هستند مي‌تواند غذاي بسيار مناسبي باشد.ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Leonardo فید ریدر پایان نامه نویسی شیما موزیک ( طلبه رسانا ) CADEAU Flowers | Custom CADEAU | Cadeauandco خرید بادی اسپلش های آموس وان magazin وب سایت دکتر مریم کرمی